Als beeldend therapeut en yogadocent ben ik betrokken bij de Soul Search Foundation. Een stichting die programmaweken organiseert voor jong volwassenen na kanker. In de programmaweek ‘regie en vitaliteit’ is er yoga, beeldende therapie, coaching en lotgenotencontact. De programmaweken vinden plaats in een groene, gezonde omgeving in Domburg (Zeeland) of de zonovergoten Algarve (Portugal). Een omgeving vol rust en ruimte om gewoon ‘te zijn’. Waar gezond gekookt wordt en alle aandacht is om te delen en te helen.

Yoga om weer in liefdevolle verbinding te komen met je lichaam.

Kunstzinnige therapie om emotie de ruimte te geven.

Coaching om weer handvatten te krijgen richting de toekomst.

Lotgenotencontact om te voelen dat je niet alleen bent.

Zo ontzettend nodig, zo enorm waardevol!!!

Ik ben dankbaar dat ik mijn bijdrage mag leveren aan deze programmaweken; dagelijkse geef ik beeldende groepstherapie en verzorg ik de in de middag de yin yoga lessen. Bij de ochtendyoga mag ik assisteren en verder ben ik tussendoor beschikbaar voor individuele gesprekjes.

When life gives you lemons, make lemonade!

In de programmaweken van de Soul Search Foundation wordt keihard limonade gemaakt.

Wil je de Soul Search Foundation steunen, kijk dan op www.soulsearchfoundation.nl