Heeft u een vraag voor therapie, een cursus, workshops of lezing, stuur een mail. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Is uw vraag urgent, neem dan telefonisch/ per sms/ whatsapp contact op. Indien ik niet kan opnemen, spreek dan uw boodschap in. Ik probeer dan z.s.m. contact met u op te nemen. 
 
Afspraak afzeggen: Het kan voorkomen dat u onverhoopt een afspraak moet afzeggen. Een afspraak kan alleen telefonisch worden afgezegd. Bij verhindering graag 24 uur van tevoren telefonisch 0618317810 afmelden voor de sessie. Bij geen gehoor, gelieve een sms te sturen (u krijgt altijd antwoord). Wanneer niet tijdig wordt afgezegd, kan de sessie geheel of gedeeltelijk in rekening worden gebracht.
 
Contactmogelijkheden:
Telefoon/ sms/ whatsapp: 06 183 178 10 
Mail: yvonne@kunstzinnigetherapie.info 
 
Adres praktijk/ atelier (ook voor post):
Kunstzinnige Therapie Yvonne Peschier
Rottekade 99
2661 JR Bergschenhoek
 
Het atelier bevindt zich op de 1e verdieping (een trap is aanwezig, geen lift) en kijkt uit over de prachtige recreatierivier de Rotte. Voor de deur is het vrij parkeren (let op: alleen aan de zijde waar de huizen staan, niet aan de oever). Indien u moet wachten (b.v. omdat uw kind therapie heeft), neem de wandelschoenen mee en trakteer uzelf op een ontspanning in het prachtig natuurgebied Rottemeren.
 
Natuurgebied Rottemeren:
De praktijk ligt middenin natuurgebied Rottemeren. Er is hier van alles te doen: wandelen, skeeleren, fietsen/ mountainbiken, golven, diverse watersporten, (rol)skiën, vogels kijken, naar de (kinder)boerderij of gewoon op een terrasje neerstrijken, het kan allemaal. Maak van je therapiesessie een uitje en combineer het met een buitenactiviteit. Tip: als je kind therapie volgt en je moet wachten, trek dan ook even de natuur in!
 
Bedrijfsgegevens:
Kunstzinnige Therapie Yvonne Peschier
BTW-id: NL002056943B36
Geregistreerd lid bij NVV-AG
Aangesloten bij NVAZ
Register Vaktherapie: 111390
Aangesloten bij NVBT (FVB)