Doen, ervaren, effect! 

Uit je hoofd, handen uit de mouwen en aan de slag! Bij kunstzinnige therapie ga je vooral lekker doen: tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, wolvilten of een combinatie van technieken. Je komt in beweging, ervaart wat de oefeningen met je doen en leert jezelf op een andere manier kennen.

Therapie/coaching

Heb je een hulpvraag (probleem) of een ontwikkelingsvraag (meestal werkgerelateerd) dan is een meestal een individueel traject het meest prettig. De oefeningen worden dan specifiek afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Begeleiding via een PGB

Heb je een persoonsgebonden budget (pgb)? Ook dan kan je terecht in mijn praktijk. Je krijgt dan begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Uiteraard wordt deze begeleiding in overleg met jou (en je vertegenwoordiger) afgestemd en starten we alleen na goedkeuring van de Sociale Verzekeringsbank. We leggen alle afspraken vooraf vast in een zorgovereenkomst. Tot slot: het betreft dan begeleiding, geen behandeling/ therapie.

Workshops/ trainingen

Wil je gewoon lekker bezig zijn met anderen, denk dan aan een workshop of training. Deze wordt samengesteld n.a.v. de wensen van de groep.

Lees verder:

Therapie/ coaching 

Workshops/ cursussen