Leuk als u een referentie wilt geven over mijn praktijk!
U mag via de mail uw reactie geven. Geef daarbij aan of u toestemming geeft uw reactie op de website te delen met naam of anoniem.

 

“Als men mij zou vertellen, dat het tekenen van visjes, nuttig zou zijn, zou ik dat nooit geloven. Het was zéér nuttig. Alleen al de gesprekken waren voor mij al een hoogtepunt van de week. Met mij gaat alles weer goed. Ik ben je zéér dankbaar voor de tijd die je aan mij hebt besteed, het heeft mij erg geholpen. Ik hoop dat je nog veel patiënten kan helpen, en dat het met jou persoonlijk ook goed gaat. Met een vriendelijke, maar vooral zeer dankbare groet.”
Patiënt, Erasmus MC Kanker Instituut

 

“Yvonne, je blijft me verbazen. Drukke kinderen krijg je rustig, stille kinderen bloeien op. Bij sommigen ging de verandering langzaam, maar werkte daarna nog door en is blijvend! Ik hoop nog vaak met je samen te werken.”
Leerkracht, obs Vuurvogel Bergschenhoek

 

“Beste Yvonne, Als collega heb je nu ook de waardevolle rol van coach vervuld! Na een aantal sessies heb ik meer inzicht, rust en vertrouwen gekregen, dit alle ten goede van mijn persoonlijke ontwikkeling, maar zeker ook in de verdere stappen in mijn werk. Mocht er weer een situatie zijn waar ik tegenaanloop of inzicht nodig heb, weet ik dat kunstzinnige therapie, ook in de vorm van coaching goed kan worden ingezet! Bedankt!”
Anneloes, teamlid obs Vuurvogel

 

“Met tekenen, schilderen, kleien heeft mijn zoon geleerd het leven niet zo zwart-wit te zien en te leren dat je zelf kiest hoe je reageert in bepaalde situaties. Van een tekening waar weinig kleur in te zien was eindigde hij met een tekening met veel kleur. Ook in zijn buien zagen we deze verandering terug. Nadat hij gestopt was vroeg mijn zoon zelf of hij nog een keer terug mocht. Yvonne, hartelijk dank dat je ons, na vele zoektochten, en vooral onze zoon zo goed geholpen hebt. Hij heeft de sessies altijd als erg leuk ervaren en vooral de thee vond hij altijd erg lekker.”
Moeder van een kind van 8

 

“Gisteren heeft mijn zoon het traject van 12 sessies afgerond. Wat een opbrengst weer en wat een goede tips om mee verder te kunnen. Voor hem is het een fijne plek om emoties te (leren) uiten en delen, zodat hij minder blijft piekeren. Je geeft hem het gevoel van veiligheid en vertrouwen en hij is trots op zijn diploma! Dank je wel… ook voor je prachtige boek! Ik hoop dat heel veel kinderen en volwassenen hun padje naar jou zullen vinden als het nodig is.”
Moeder van een toppert van 9 :-)

 

“Een jaar lang zat ik zonder werk. Het was tijd om iets nieuws te gaan doen, maar ik wist niet welke kant ik uit wilde. Daarnaast vond ik het ook lastig om te beginnen met solliciteren. Ik durfde niet goed. Toen ben ik begonnen met kunstzinnige coaching bij Yvonne. Het was een traject via de mail. Dit was erg prettig. Ik kon de opdrachten op mijn eigen tempo doen en als ik een vraag stuurde over een opdracht kreeg ik al snel antwoord terug. Tijdens het maken van de verschillende opdrachten ging ik inzien dat ik wel vertrouwen in mezelf kon hebben met solliciteren. Door de creatieve opdrachten kon ik beter kijken naar mijn gevoel/intuïtie en niet alleen vanuit mijn verstand denken. Uiteindelijk gaf me het de moed om te beginnen met solliciteren, omdat ik besefte dat ik alleen zou weten of een beroep iets voor me is door het uit te proberen. Het was een leuk traject. De opdrachten waren fijn om te doen, omdat het in kleine stapjes werd aangeboden. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Dankjewel Yvonne!”
Deelnemer kunstzinnige coaching