Herkenbaar?

  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Ben je op zoek naar wat je werkelijk wilt?
  • Zit je er een beetje doorheen en ontbreekt het je aan energie om te doen wat eerst zo vanzelf ging?
  • Heb je het gevoel dat de grond onder je voeten is verdwenen en je soms kopje onder gaat?
  • Merk je dat je anders reageert dan je eigenlijk zou willen?
  • Ga je met tegenzin naar je werk of haal je onvoldoende energie uit je werk?
  • Worstel je met gebeurtenissen uit het verleden?
  • Wil je weer de regie hebben over je emoties?

Dan is kunstzinnige therapie misschien wel de juiste weg!

De meeste krachtige manier om naar jezelf te kijken

Binnen mijn eigen praktijk begeleid ik volwassenen met diverse hulpvragen of ontwikkelingsvragen. Door middel van het kunstzinnig werken wordt zichtbaar waar je staat, hoe je je voelt. Gesprekken naar aanleiding van het kunstzinnig werk, waarbij we samen naar je werk kijken, wekken het inzicht waar je naar op zoek bent. De opdrachten en de materiaalkeuze staan in dienst van jouw hulp- of ontwikkelingsvraag. Het is een mooie zoektocht waarbij we samen op zoek gaan naar balans en je steeds meer in je eigen kracht komt te staan.

Mantelzorgers

Kunstzinnige therapie is bij uitstek geschikt voor mantelzorgers: je bent er even uit, even tijd voor jezelf, jezelf opladen en vol inzichten en vertrouwen weer op weg gaan.

Praktisch

Therapie wordt in de praktijk gegeven. Indien het voor u moeilijk is naar de praktijk te komen, is het ook mogelijk dat de praktijk aan huis komt. Coaching kan eventueel ook (deels) via de mail (online) met een aantal telefonische afspraken.

Adres: Rottekade 99, Bergschenhoek

Tip: trakteer jezelf voor of na de sessie in mijn praktijk op een ontspannen wandeling door het natuurgebied de Rottemeren!

Kunstzinnige therapie wordt vergoed

logo nvkt

Kunstzinnige therapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Op uw polis staat hoeveel u vergoed krijgt. Soms is een verwijsbrief nodig van de (huis)arts. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekering.

De werkgever betaalt mee

Indien uw hulpvraag werkgerelateerd is en de verwachte resultaten van de (leer)therapie/ coaching positief effect hebben op uw werkzaamheden, kan het zijn dat uw werkgever meebetaalt aan uw traject. Meestal betreft het dan een X-aantal leertherapie/ coachingssessies op maat samengesteld, veelal ook met thuisopdrachten.

Kosten

Een sessie kost €70,- (60 minuten), het intakegesprek wordt niet in rekening gebracht. Langere of kortere sessies zijn bespreekbaar. Voor coaching via de werkgever wordt via een pakket met steeds 5 sessies aangeboden, de kosten bedragen €500,- (per 5 sessies à 75 minuten, inclusief huiswerk). Therapie is BTW vrij, voor coaching wordt het 21% tarief gerekend.

Contactmogelijkheden

Interesse? Neem contact op via yvonne@kunstzinnigetherapie.info (laat uw naam en telefoonnummer achter, zodat ik snel contact met u kan opnemen) of bel 06 183 178 10 (indien ik niet kan opnemen, spreek in en ik bel u terug) en/of kom vrijblijvend eens kennismaken in de praktijk.