Online Therapie

Kunstzinnige Therapie Yvonne Peschier biedt nu ook de mogelijkheid tot een videoconsult. Zo kunt u toch in contact blijven met uw therapeut en vanuit huis verder werken aan uw gezondheid. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Via mail yvonne@kunstzinnigetherapie.info of telefonisch 0618317810 neemt u contact op met de praktijk. Via een telefonisch consult wordt uw hulpvraag besproken en met u verkend hoe het beeldbellen voor u praktisch in zijn werk gaat. U kunt hierbij denken aan de praktische werkwijze van de communicatie via beeldbellen, maar ook de creatieve materialen die u dient te gebruiken voor het uitvoeren van de kunstzinnige opdrachten. 

Na dit telefoongesprek ontvangt u via email een behandelovereenkomst met informatie en privacy van de praktijk. Nadat u deze overeenkomst heeft getekend en teruggestuurd, worden de consulten ingepland.

Het programma wat gebruikt wordt, is CLICKDOC; dit programma voldoet aan de AVG (privacy)regels en wordt veel gebruikt door huisartsen. U leest er meer over in de behandelovereenkomst.

Neem contact op yvonne@kunstzinnigetherapie.info / 0618317810 .

Vergoeding en kosten:

Een consult kunstzinnige therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullend budget. De zorgverzekeraar maakt hierbij geen onderscheid tussen een consult in de praktijk of een consult via beeldbellen. Vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar op welke wijze dit voor u is geregeld.

€45,- voor 45 minuten (kinderen) en €60,- voor 60 minuten (volwassenen). De tijden worden ruim gepland, we kunnen indien nodig 15 minuten uitlopen (waarvoor geen extra kosten).

Online coaching:

Naast online therapie is ook online coaching mogelijk. Er is dan sprake van een ontwikkelingsvraag (geen hulpvraag) op b.v. het gebied van werk of opleiding. Coaching wordt doorgaans niet vergoed vanuit de zorgverzekering, maar mogelijk betaalt uw werkgever mee of kunt u het (als ZZP’er) vanuit uw eigen bedrijf bekostigen.

Kosten per consult coaching:

€45,- voor 45 minuten (kinderen) en €60,- voor 60 minuten (volwassenen). Daarnaast wordt nog 21% BTW in rekening gebracht. Ook hier plannen we ruim om indien nodig 15 minuten te kunnen uitlopen (waarvoor geen extra kosten).

Neem contact op yvonne@kunstzinnigetherapie.info / 0618317810 .

“Mijn dochter was super enthousiast over de online therapie. Natuurlijk komt ze liever naar de praktijk van Yvonne, maar dit is voor deze periode een prima alternatief. Ze kijkt nu al uit naar de volgende sessie.”

Twitter

Met dank aan @wietekevanzeil voor de kunstkijktips uit ‘Goed kijken begint met negeren’; via details hebben we een drietal kunstwerken bekeken en vele ontdekkingen gedaan! #kunst #kunstkijken #kunstindebieb #visualthinkingstrategies #vts #kunstzinnigetherapie

Vorige maand