“Ik zie kunstzinnige therapie als een stukje van een puzzel om ons kind zich beter in de wereld te laten ontwikkelen. Ik heb er veel van geleerd. Ons kind heeft mede dankzij de therapie rustigere momenten en kan hij zich beter beheersen. Ik kan het andere ouders aanraden, omdat het kind op een speelse, creatieve manier kan leren omgaan met zichzelf en gevoelens.”
 
“Ons kind vond het leuk en kwam steeds blijer uit school. Kunstzinnige therapie is goed voor kinderen die gesloten zijn om wat losser te komen.”
 
“Ons kind vond het leuk om te doen. Hij werd vrijer met spelen in huis. De legopoppetjes begonnen door het huis te lopen en hij maakte daar meer geluid bij. Het is fijn dat er goed gekeken wordt naar de ontwikkeling van het kind. Ik zie mogelijkheden in combinatie met andere therapieën.”
 
“Kunstzinnige therapie was zeer nuttig voor onze kinderen. De hulpvragen zijn beide goed verholpen en houden aan. De kinderen vonden het leuk, leerzaam en relaxed. Ze namen het serieus en genoten van de individuele aandacht. Ik raad andere ouders aan voor kunstzinnige therapie te kiezen, omdat het op een niet beladen manier gegeven wordt en het goede resultaten geeft.”
 
“Ons kind vond het erg leuk. Wij vonden het zinvol en zijn thuis ermee verder gegaan. Ik raad andere ouders aan voor kunstzinnige therapie te kiezen, omdat het ten goede komt van het kind en je er zelf ook van leert.”
Lees verder:

Therapie kinderen (algemeen)

Therapie voor kinderen

Oudercoaching