Programmaweek voor AYA’s

Programmaweek voor AYA’s

Als beeldend therapeut ben ik gevraagd mijn expertise op het gebied van kunstzinnige therapie (vaktherapie beeldend) in te zetten bij programmaweken voor jong volwassenen die kanker hebben gehad en op zoek zijn naar hun nieuwe normaal na kanker. Na een periode van ziekte en behandelingen op zoek naar het nieuwe leven na kanker.

De programmaweken worden georganiseerd in de prachtige natuur in Portugal en ook dichter bij huis in het mooie Zeeland. De AYA’s (jong volwassenen met kanker) krijgen een programma met yoga, beeldende therapie en coaching. Gezonde voeding, massages en de prachtige omgeving dragen bij aan de fijne sfeer waarin de AYA’s elkaar ontmoeten en ruimte maken voor hun eigen proces: terugkijken, stil staan in het hier en nu en vooruitkijken.

Lees meer over de programmaweken en de stichting die deze programma mogelijk maakt op de website van de Soul Search Foundation

Twitter

@desireehazekamp @BiebOostland Het was weer leuk om te doen! Mooie gesprekken en verrassende ontdekkingen. Wat passen kunst kijken en de bibliotheek toch goed bij elkaar!

Ongeveer 3 weken geleden