Winkel

Op deze pagina houd ik u op de hoogte van de producten die u via deze site kunt kopen/ aanvragen.

 

Boek
Voor even weer gezond
gedichten en verhalen geïnspireerd op ontmoetingen met patiënten met kanker

In Voor even weer gezond schets ik een beeld van de ontmoetingen die ik heb met patiënten die zijn opgenomen in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam. Ontmoetingen die me zijn bijgebleven omdat ze bijzonder waren: van waardevolle levenslessen tot prachtige ontdekkingen door het kunstzinnig werken.

Elke hoofdstuk gaat in op een andere thematiek die speelt bij de patiënten. Een gedicht dat ik heb geschreven vanuit de beleving van de patiënt leidt het hoofdstuk in. Na het gedicht volgt een verhaal over de ontmoeting. Soms speelt één patiënt de hoofdrol in een verhaal, een andere keer vertel ik over meerdere ontmoetingen die passen bij hetzelfde onderwerp.

Bestel het boek via www.voorevenweergezond.nl .

 

schilderijtjes

Zoekt u een leuk schilderijtje voor de baby- of kinderkamer? Geef uw wensen door en ik maak het schilderijtje wat u in gedachten heeft. Leuk als kraam- of verjaardagscadeau! De prijs is afhankelijk van het materiaal en de grootte van het schilderijtje, vanaf €50,- (exclusief verzendkosten, inclusief btw). Wilt u een bestaande afbeeldingen op canvas? Dan kan de prijs scherper: vanaf €25,- (exclusief verzendkosten, inclusief btw).

 

tekening/ schildering lezen

Paul Klee (beeldend kunstenaar) heeft het ooit prachtig verwoord: “Kunst geeft niet het zichtbare weer, kunst maakt zichtbaar.” Wilt u weten wat zichtbaar wordt in uw kunstzinnig werk? Bent u benieuwd wat er uit uw tekening/schildering spreekt? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik mail/ bel u dan terug om een afspraak te maken. De prijs varieert en hangt samen met uw wensen, vanaf €25,- (inclusief btw).

 

origineel cadeau

Zoekt u een origineel cadeau? Dan zou u kunnen denken aan een cadeaubon voor een kunstzinnige sessie voor één of meerdere personen. De kunstzinnige sessie wordt afgestemd op uw wensen. U kiest zelf het materiaal, het thema en de locatie. Leuk om te schenken aan een gezin of vriendengroep. Heeft u geen specifieke wensen? Geen probleem, laat u verrassen! Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, de materialen, de locatie en de grootte van de groep. Vanaf €60,- (inclusief btw).

 

persoonlijke wensen

Heeft u andere wensen of vragen? Neemt u dan contact op via het contactformulier.

 

Twitter

Over positieve gezondheid en kunstzinnige therapie. kunstentherapie.blogspot.nl/2…

Ongeveer 3 dagen geleden