Workshops/ cursussen

Miniworkshops

In mijn nieuwe praktijkruimte aan de Rotte kan ik op verzoek miniworkshops organiseren. Afhankelijk van het materiaal en de techniek wordt het maximum aantal deelnemers bepaald.

Workshops op locatie

Daarnaast is het mogelijk workshops op locatie te verzorgen. Dan kom ik gewoon met de ateliermaterialen naar je toe, hoe leuk is dat! Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, b.v. workshops in de buitenlucht (recreatiegebied Rottemeren leent zich daar uitstekend voor) of op een horecalocatie (gecombineerd met lunch/ high tea o.i.d.). Alles is bespreekbaar, we zoeken samen naar de mogelijkheden.

Teamuitje

Hoe leuk is het om met je collega’s creatief aan de slag te gaan?! Je leert elkaar dan op een heel andere manier kennen. Die altijd zo stille collega komt dan misschien wel heel mooi uit de verf. En die collega die altijd een woordje klaar heeft, ervaart hoe het is als je op non-verbale wijze communiceert. De activiteit wordt op maat samengesteld, afhankelijk van je wensen.

Specifieke doelgroep

Doordat ik kunstzinnig therapeut ben én leerkracht kan ik mijn therapeutische en didactische vaardigheden bundelen en ook voor specifieke doelgroepen een workshop of cursus aanbieden. Vaak zijn er dan ook mogelijkheden qua financiering, b.v. door het aanvragen van een subsidie.

Contactmogelijkheden

Heeft u interesse? Stuur een mail naar yvonne@kunstzinnigetherapie.info . Laat naast uw vraag ook uw telefoonnummer achter, zodat ik zo snel mogelijk contact met u op kan namen.

Twitter

Inspirerend gesprek met @VivianneBaur en @CarloLeget voor het kennisnetwerk @Vaktheronco voor onze grote werkveldgroependag/ scholingsdag. Alle vertrouwen dat het thema 'zelfzorg' op een mooie wijze zal worden belicht! #zelfzorg #oncologie #vaktherapie #scholing

Ongeveer 5 dagen geleden