Workshops/ cursussen

In mijn nieuwe praktijkruimte aan de Rotte kan ik op verzoek miniworkshops organiseren. Daarnaast is het mogelijk workshops op locatie te verzorgen. Dan kom ik gewoon met de ateliermaterialen naar je toe, hoe leuk is dat! Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, b.v. workshops in de buitenlucht (recreatiegebied Rottermeren leent zich daar uitstekend voor) of op een horecalocatie (gecombineerd met lunch/ high tea o.i.d.). Alles is bespreekbaar, we zoeken samen naar de mogelijkheden.

Bij al mijn cursussen staat je innerlijk proces centraal. Je leert jezelf beter kennen door de verschillende materialen en technieken. De oefeningen werken bovendien vitaliserend, je zult met energie en vol inzichten de cursus doorlopen. Sluieren, bijzondere aquareltechniekAfgelopen seizoen heb ik de schildercursus ‘sluieren’ aangeboden aan een kleine groep enthousiastelingen. Door de kleine groep kon iedereen voldoende aandacht krijgen in het persoonlijk proces. En hoewel het om het om het proces gaat, mogen ook de resultaten er zijn.

Reacties van deelnemers:

“Fijn om even niet na te hoeven denken, het gaat gewoon vanzelf.” “Heerlijk ontspannen, even tijd voor mezelf.” “Inspirerend om nieuwe technieken uit te proberen.” “Verrassend wat er gebeurt en wat er uitkomt.” “Hier wil ik mee doorgaan!”

“Het was een heel proces, soms dacht ik dat het niet zou lukken, maar uiteindelijk lukte het steeds weer en ben ik supertrots op wat ik geleerd heb en hoe het geworden is. Hij wordt zeker ingelijst!”

 

Acryl  of pastel op doek, paverpol, vilten met sprookjeswol (vogeltjes, schilderijtjes), speksteen, aquarel nat-in-nat, pastelkrijt, houtskool, sluieren, boetseren en gecombineerde technieken; het is allemaal mogelijk. En qua thema’s is het altijd fijn om de seizoenen te volgen, maar er is meer mogelijk. Op verzoek kan ik ook workshops aanbieden aan een groepje geïnteresseerden. Leuk met je collega’s of vriendinnengroep! Een lunch, high-tea of andere lekkere hapjes kunnen geregeld worden. Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

Hieronder meer mogelijkheden:

  • Boetseeropdracht, samenspelbiografische schilderreeks waarbij je intuïtief je levensloop gaat verbeelden.
  • waar liggen je talenten? Wat is je kracht? Na deze cursus kun je zomaar ineens het roer om gooien en gaan doen wat je echt leuk vindt.
  • van donker naar licht, kleurenreeks waarbij je je waarneming versterkt en met je gevoel in contact komt met behulp van pastelkrijt.
  • VTS op locatie, samen kijken naar kunst, foto’s en voorwerpen en daarover in gesprek gaan volgens een gestructureerde methode, waarbij vele vaardigheden worden versterkt: de waarneming, communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden, oplossingsgerichtheid, beeldend vermogen, vermogen afstand te nemen enz.

 

Twitter

Dit was zo bijzonder, daarom deel ik het graag nog eens. Wat mag ik soms toch ontzettend dichtbij komen. #idpz2018 #palliatievezorg #kunst #therapie lnkd.in/gkTgwdR

Ongeveer 15 uur geleden