Workshops/ trainingen

Naast het geven van therapie of begeleiding, geef ik  ook workshops of trainingen. De groepen zijn dan wat groter en de doelen kunnen zeer verschillend zijn.Schilderen, groepsopdracht
 
Als ik een workshop verzorg voor teams leerkrachten staat dikwijls een techniek centraal. De workshop bestaat dan uit een theoretisch kader, een stukje praktijk en tot slot een nabespreking. In de workshop worden de teamleden geïnspireerd met nieuwe ideeën voor de lessen kunstzinnige vorming.
 
Ik geef ook regelmatig workshops aan bedrijventeams. Het doel is dan vaak: elkaar op een andere wijze ontmoeten. Door samen kunstzinnig bezig te zijn, leer je elkaar op een andere manier kennen en ontstaan vaak bijzondere gesprekken.
 
Elkaar ontmoeten via het kunstzinnig werkenBij een training staat niet specifiek de techniek centraal, maar gaat het meer om de interactie tussen de deelnemers. Samenwerkingsopdrachten vormen vaak het uitgangspunt. Doordat het kunstzinnig werken centraal staat en niet het gesprek komen vaak verrassende dingen naar boven. Trainingen kunnen goed worden ingezet als het doel te maken heeft met teambuilding.
 
Kunstzinnige workshops kunnen ook worden aangevraagd voor groepen kinderen, denk b.v. aan een kinderpartijtje. De opdrachten, technieken en materialen worden afgestemd op uw wensen en de workshop kan gegeven worden op een locatie van uw keuze, b.v. bij u thuis. Kinderen vinden het vaak ontzettend leuk om kunstzinnig te werken. Ze beleven veel plezier tijdens het creatieproces en het werkt positief voor het zelfvertrouwen.
 
Maar er zijn meer mogelijkheden: denk bijvoorbeeld aan een kunstzinnige workshop voor een vrijgezellenfeestje of teamuitje. Samen creatief bezig zijn werkt niet alleen verbindend, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Je leert elkaar weer op een andere manier kennen en er ontstaan vaak mooie gesprekken. De mogelijkheden worden afgestemd op uw wensen en de workshop wordt gegeven op de locatie die u aangeeft. Enthousiast geworden? Neemt contact op via het contactformulier.
 
Twitter