Algemene info

Ieder mens is creatief en kan dit vermogen inzetten voor meer balans en vitaliteit.  Kunstzinnige therapie is een behandelmethode die dit creatieve vermogen versterkt en structureert.

Kunstzinnige therapie is een behandelmethode voor volwassen en kinderen, met lichamelijke en/of psychische klachten.

Er wordt gewerkt in actieve kunstzinnige sessies, waaronder tekenen, schilderen, boetseren of collages maken. Afhankelijk van de doelgroep en de hulpvraag wordt naast het beeldend werken ook het gesprek ingezet. Je hoeft niet creatief of kunstzinnig te zijn; het proces staat centraal.

Als kunstzinnig vaktherapeut beeldend ben ik breed opgeleid. Ik werk met verschillende doelgroepen op een kunstzinnig therapeutische wijze. Meestal individueel, soms ook in kleine groepen. Naast therapie geef ik ook kunstzinnige coaching, wat net weer even anders is. Zin in een kunstzinnige activiteit met een groep collega’s of vrienden? Ook dat is mogelijk! Ik geef kunstzinnige workshops en trainingen afgestemd op de groep en op een locatie naar uw keuze.

 

Kleur, vorm en beweging met pastelLees verder:

Kunstzinnige therapie

Begeleiding/ coaching

Workshops/ trainingen

Tarieven

Twitter

Dit was zo bijzonder, daarom deel ik het graag nog eens. Wat mag ik soms toch ontzettend dichtbij komen. #idpz2018 #palliatievezorg #kunst #therapie lnkd.in/gkTgwdR

Ongeveer 15 uur geleden