Oudercoaching

 

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, baart je dat als ouder veel zorgen. Het besluit je kind aan te melden voor kunstzinnige therapie is een mooie eerste stap. Maar wat doe je met je zorgen om je kind? Het kan prettig zijn deze zorgen te delen en daarmee aan de slag te gaan. Dit kan bij oudercoaching.

 

Schilderen om te ontspannen en los te latenHet kan zijn dat de hulpvraag van je kind ook iets waar je zelf mee worstelt of ook als kind mee geworsteld hebt. Met coaching krijg je dit voor jezelf helder en kom je tot inzichten om verder te gaan. De ene keer blijft het bij een gesprek, de andere keer wordt ook een kunstzinnige oefening gedaan. Soms is één coachingssessie al voldoende, de andere keer is het verstandig een aantal keer terug te komen.

 

De effecten van de coaching en het kunstzinnig therapeutisch traject van je kind kunnen elkaar op een mooie manier versterken.

Twitter

Dit was zo bijzonder, daarom deel ik het graag nog eens. Wat mag ik soms toch ontzettend dichtbij komen. #idpz2018 #palliatievezorg #kunst #therapie lnkd.in/gkTgwdR

Ongeveer 15 uur geleden